Dag 4 (Dinsdag 8/7): Stilaan gesetteld raken
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
09 Juli 2008 | Verenigde Staten, Berkeley
Overdag was het opnieuw snikheet: er vindt hier een hittegolf plaats vertellen de mensen ons, dus het zal niet altijd zo zijn. Gelukkig maar! Na de les ging ik op pad om mij te proberen inschrijven voor het vak over de Broadway Musicals van gisteren: een heel gedoe waarbij ik van gebouw naar gebouw werd gestuurd en iedereen iets anders wist te vertellen over hoe het nu net moest gebeuren :-s. Uiteindelijk stond ik na 2u rondlopen nog niet veel verder: ik moet nu wachten tot het einde van de week om te zien of er plaatsen vrijkomen. En pas dan kan ik op de lijst geplaatst worden.
Na al dat gedoe was ik ondertussen tamelijk 'pissed-off' aan het geraken, dus ik was blij toen ik om half 1 uiteindelijk rustig op mijn kamer kon zitten en een uurtje kon Skypen met thuis. Daarna probeerde ik te starten met het lezen van de artikels die we vanmorgen hadden opgekregen. Maar studeren met 3 tegelijk in een kamer op een warme dag wanneer niemand echt zin heeft om iets nuttigs te doen, is niet zo efficiënt :-p. We konden altijd wel iets anders vinden om over te babbelen, in plaats van aan ons werk te starten! We waren namelijk alledrie zo opgelucht dat al het hectische gedoe en geregel in orde was: nu kon het echte campusleven beginnen...
Vanavond gingen we Mexicaans eten met 3 Nederlandse meisjes: Nadine, Helene en Sylvie. Het was supergezellig en we hebben ons plat gelachen met alle mogelijke kleine taalverschillen tussen Hollanders en Belgen. Toen we terugkwamen van de Mexicaan was in Cunningham (een van de andere blokken van de Residence Halls) de karaoke-avond bezig. In tegenstelling tot de verlegenheid van al die Aziaten op andere momenten, stonden zij nu allemaal op het podium te zingen! Niet altijd even goed, maar wel grappig om te zien :).
09 Juli 2008 - 21:32
Nettie:
Heyhey!!
super zo'n gedetailleerde beschrijving! Precies of ik er bij ben ;-) nu ja... niet echt, maar toch :-)De vorige twee dagen leken idd nogal hectisch met al die meetings, dus 't zal wel zalig zijn om nu een beetje meer gesettled te raken. Geniet maar van het zalige weer ginder (al is het mss net iets te warm), want hier regent het en is het nauwelijks 20 graden!
See ya, xX