Dag 12 (Woensdag 16/7): Lekker niks doen
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
21 Juli 2008 | Verenigde Staten, Berkeley
Het was mooi weer, maar de zon leek niet echt te branden, dus deed ik alleen wat zonnecrème op rug en buik… ’s Avonds thuisgekomen bleek dat toch niet zo te kloppen, want mijn benen zagen vanachter knalrood! Auw-auw-auw: probeer dan maar eens rustig neer te zitten op een stoel :-s.
Tegen 5.00pm moest ik al terug zijn voor de les, die deze keer ging over ‘Chicago’ (bekend bij iedereen neem ik aan door de film van een 5-tal jaar geleden?). Ik vond het een heel interessante les, want deze keer kregen we ook een uitgebreide inleiding over de toestand van US en New York in die periode (the roaring 20’s). Dat maakt het zoveel makkelijker om dingen te plaatsen wanneer je dan achteraf de musical ziet!
Vanavond opnieuw in Blakes geweest met Blanca & Andrea erbij deze keer (= spaanse girls). En telkens als we er zitten, komen we bekenden tegen van de les of de unit: heel leuk!