Dag 13 (Donderdag 17/7): School & fun - Reisverslag uit Berkeley, Verenigde Staten van Alexandra - WaarBenJij.nu Dag 13 (Donderdag 17/7): School & fun - Reisverslag uit Berkeley, Verenigde Staten van Alexandra - WaarBenJij.nu

Dag 13 (Donderdag 17/7): School & fun

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

21 Juli 2008 | Verenigde Staten, Berkeley

Na de les hadden we onze 2e groepsmeeting. Ik vertrok met goede hoop, maar na 10min was die ook al omgeslagen in wanhoop…: ons lieftallige groepslid Becky (degene die het best Engels kan), kwam niet opdagen vandaag! En Eunis, het andere Koreaanse meisje, kon haar niet bereiken want had geen gsm bij ofzo iets. Anyway, wij dus met z’n drie aan de slag zodat we dit weekend de presentatie al konden maken. En omdat ik morgen naar Las Vegas vertrek, moest ik dus mijn deel volledig vandaag maken. Daarom begon ik direct na de les flink te werken, zodat ik tegen half 4 klaar was om opnieuw mee naar het zwembad te gaan (want dat wou ik natuurlijk niet moeten laten liggen voor die presentatie). Gelukkig ging het vrij vlot, ik verschoot van mezelf dat ik blijkbaar toch wat psychologisch marketinginzicht heb :).

Het avondmaal toen we terugkwamen van het zwembad werd opnieuw een pannenkoek on Telegraph Ave, omdat we het eten in Crossroads deze week echt beu zijn. Er is hier namelijk een staking van het niet-academisch personeel bezig, waardoor er maar een beperkt aantal keuzes zijn in Crossroads: niet van hoge kwaliteit en bovendien vaak 2 dagen na elkaar hetzelfde. Ook heel raar trouwens hoe ze die staking de hele week hebben volgehouden. Al vanaf maandag staan ze hier met pamfletten omhoog te houden, rond te lopen en te roepen!

Sebastian was mee gaan zwemmen en omdat ik na het zwemmen van plan was om in de bib Chicago te gaan kijken voor mijn verslag van maandag, ging hij met me mee (had de film nog nooit gezien, dus dat was nu wel een ‘must’). Maar het Media Center van de bibliotheek was blijkbaar al gesloten, dus wandelden we helemaal voor niets zo ver. Luckily for me, was hij zo handig dat hij de film online vond en hebben we hem op onze kamer op pc gezien.

Dan ’s avonds laat met z’n 3 nog snel inpakken, want morgen moesten vroeg op voor de vlucht naar Vegas!!!