Dag 15 (Zaterdag 19/7): Las Vegas part II
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
22 Juli 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas
Rond 4.00pm reden we richting STRIP om de rest van de hotels te bekijken. Isabel en Caroline gingen liever nog wat shoppen in de hotels die we gisteren al gezien hadden (Venetian & Caesar’s Palace), maar Lies G. en ik kozen ervoor om toch ook de rest van Vegas te ontdekken. Vooral toen we langs de Bellagio passeerden was ik weer helemaal overweldigd: de dancing fountains zijn voor mij echt het beste wat Vegas te bieden heeft! Zo ontroerend en ongelooflijk mooi! Iedereen die staat te kijken, krijgt er spontaan kippenvel van! (Voor wie zich afvraagt wat er zo speciaal aan is: check YouTube 'Bellagio Fountains' ) Ook vanbinnen is het hotel prachtig en af en toe moest ik nu toch terugdenken aan onze familie-trip in Vegas een aantal jaren geleden. Mams en paps waren hier toen ook van onder de indruk en zullen hier komende donderdag dan ook logeren (enja, ik wou echt dat ik daar bij kon zijn!!!)
’s Avonds gingen we met z’n 10 eten in het hotel Paris. Het was daar zo gemaakt dat we precies in één van de straatjes aan Monmartre zaten te dineren op straat (ook opnieuw hier de fake hemelsblauwe lucht). Het eten was overheerlijk, voor het eerst (en mss ook de enige keer) kon ik een echt stuk vlees eten hier: steak! Want Crossroads kent alleen maar kip en soorten hamburgers… :-s
Uitgaan deden we vanavond in Studio54 in hotel MGM Grand :D. Deze keer niet gratis binnengeraakt, maar toch nog tamelijk goedkoop omdat we met een grote groep meisjes waren. Inkom voor meisjes was 10euro, voor jongens normaal 60euro (maar dat werd gereduceerd tot 40 omdat wij met 6 meisjes erbij waren). Binnen was het weliswaar niet de overdreven Studio54 met discomuziek zoals bij ons, maar het was absoluut de moeite. Op verschillende plaatsen stonden danser(es)s(en) sensueel rond te draaien, en op een gegeven moment hingen er ook twee meisjes in de lucht enkele sierlijke poses te maken op een schommel en papieren snippers naar beneden te strooien. These things only happen in Vegas!
22 Juli 2008 - 21:37
Nettie:
hey glamour-girl! ;-)
ben intussen terug uit vakantie: Malta was de moeite, hoor! wel minder spectaculair dan wat jullie daar allemaal uitspoken, maar toch... het zonnetje deed goed en de omgeving was prachtig. Leuk trouwes dat we wat meer foto's te zien krijgen! Ik blijf met veel intresse en af en toe met een brede smile op m'n gezicht je berichtjes volgen! -
24 Juli 2008 - 04:10
Roommate ;):
Piepeloe!
Vegas was onvergetelijk!
Heb even wat in je blog rondgesnord en echt tof. Alexandra: je bent echt een mega kamergenote. Ik heb er al super veel van genoten en we zijn nog lang niet aan het einde, dus dat beloofd he :D.
Zoen en succes met je midterm!
Caroline x