Dag 20 (Donderdag 24/7): Midterm-day!
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
25 Juli 2008 | Verenigde Staten, Berkeley
Vervolgens stond een lange tijd ‘niks doen’ op het programma, welverdiende rust moet ik zeggen. Ik flaneerde rustig langs de CalStore op zoek naar een Berkeley-sweater en een HAAS-t-shirt: bijna besloten welke trui ik wil, en HAAS-polo’s veel te groot (ook al was het een small).
Namiddag nog wat geblogd en dan om 6.00pm gaan eten met ons team om daarna verder te werken aan de presentatie. Het werd een productieve avond (mss is er echt nog hoop?)!
Classic Thursday-night @ Blakes! De jongens (uit Vegas) waren hier tegen de avond aan gearriveerd, en samen met hen gingen we richting de kelder van Blakes zodat ook zij eens konden kennis maken met het fenomeen ‘sex on the floor’. Het ging er echter veel braver aan toe dan vorige keer, en ook de muziek was een stuk minder goed. Daarom gingen Isabel en ik boven zitten, waar we de Franse jongens (Marcial, Nicolas, Sophiane, Lyderic,…) en de Spaanse meisjes (Blanca & Andrea) vervoegden en gezellig hebben zitten babbelen.
28 Juli 2008 - 08:42
Evy:
Hey Alexandra, heb net even al je avonturen al lezend meebeleefd. Het ziet er echt super uit. Het doet me denken aan mijn reis in Amerika en ik ben echt jaloers nu. Amuseer u nog, maar dat zal wel geen probleem zijn zeker he! ;-) -
28 Juli 2008 - 21:47
Hanne:
Ik denk da ge Sofiane bedoelt ipv Sophia =) Ik zal het hem maar niet zeggen zeker...? hehe